Κώστας Φραγκολιας

Γεννήθηκα την 1η Απριλίου του 1975.

Το 1999 ξεκίνησα το modeling. Από το 2000 μέχρι σήμερα έχω κάνει φωτογραφίσεις για τα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας στην Ελλάδα και το εξωτερικό, όπως Vogue, Status, Nitro, Esquire, Max, Cosmopolitan (Ελλάδα – Λονδίνο). Επίσης έχω συνεργαστεί με σημαντικούς φωτογράφους για καταλόγους και καταχωρήσεις. Συμμετείχα σε fashion shows Ελλήνων και ξένων σχεδιαστών. Το 2001 και 2002, στο Μιλάνο, συμμετείχα στα shows των Ferre, Bikkemberg, Nautica, Massimo Rebacci και Cavali. Στο Λονδίνο πήρα μέρος στο show του Birmingham και φωτογραφήθηκα για τα Cosmopolitan και AXM, ενώ παράλληλα ταξίδεψα στο Παρίσι και πήρα μέρος στο γαλλικό Fashion Week.

Το 2006 έμεινα για αρκετό διάστημα στη Νέα Υόρκη, όπου συμμετείχα στο αμερικανικό Fashion Week και έκανα δύο διαφημιστικά. Ταυτόχρονα, ξεκίνησα σπουδές στο Τμήμα Υποκριτικής του New York University. Το 2008 παρακολούθησα σεμινάριο υποκριτικής στο Θέατρο Αλλαγών. Παράλληλα με την καριέρα μου στο modeling, το 1998-1999 παρουσίασα τα Top One Songs απ’ όλον τον κόσμο στο μουσικό τηλεοπτικό κανάλι MAD. Το 2004 συμμετείχα, ως συμπαρουσιαστής της Ρούλας Κορομηλά, στην εκπομπή «Ολέ» στο Star Channel. Την ίδια χρονιά συμμετείχα στο σίριαλ «Τηλεμπόρα» στο Mega. Το 2005 συμμετείχα στο σίριαλ του ΑΝΤ1 «30 Μέρες Αγωνία». Το 2008 συμμετείχα ως guest στην «Πολυκατοικία» του Mega, σε σκηνοθεσία Βασίλη Θωμόπουλου.

Μέχρι σήμερα έχω πρωταγωνιστήσει σε 14 τηλεοπτικά διαφημιστικά, μεταξύ των οποίων για τα προϊόντα Heineken, Amita, Sprite, OTE, Σοκοφρέτα. Το 2009 συμμετείχα ως guest στη σειρά «Η Ζωή του Κώστα Καρυωτάκη» της ΝΕΤ, σε σκηνοθεσία Τάσου Ψαρρά.

Το 2010 και 2011 συμμετείχα στην τηλεοπτική σειρά του Mega «Όλα στον Αέρα», ενώ ταυτόχρονα παρουσιάζα, στο ίδιο κανάλι, την εκπομπή «Guiness World Record».

Στην κινηματογραφική μου καριέρα, έχω συμμετάσχει στην «Κληρονόμο» του Παναγιώτη Φαφούτη κι έχω πρωταγωνιστήσει στην ταινία «Σούλα Ελα Ξανά (Σ.Ε.Ξ.)» του Βασίλη Μυριανθόπουλου και στη «Λούφα και Απαλλαγή Ι4».

Πέρα από την ενασχόλησή μου με τον καλλιτεχνικό χώρο, από το 2003, ασχολήθηκα με τον αθλητισμό, ειδικά με το ποδόσφαιρό κι είχα στεφθεί πρωταθλητής με την ομάδα του Πανελευσινιακού και Πρώτος Σκόρερ στην Δ’ Κατηγορία, ενώ το 2004 πήρα μετεγραφή στην ομάδα του Ατρόμητου Αθηνών – Β’ Κατηγορία.

Επικοινωνήστε μαζί μου

© 2018 Powerd By intros.gr